Sunday, 1 February 2015

FAQ #KimFadtourguide Part II

Salam. Hello ^^



Sebelum tu, yang mana belum baca Part I boleh baca kat sini.

Harga Promo:




Promo sampai bila?
Tengok kat gambar please diknon. April harga kembali normal.

Harga promo masuk apa je?
Macam biasa tiket sdn. bhd.
Yang lain (makan, minum, tempat tidur, tiket masuk basic list) kami setelkan.

Nak harga RM950.
Boleh tapi kena 6 orang keatas. 6 orang ke bawah harga 20% diskon. 6 orang ketepi takde k.

Guide orang mana?
Perempuan Melayu
Lelaki Korea
So takde masalah kalo ada group bujang trangtangtang nak datang. Cik abang Kim lah yang bawak k.
Takleh mengorat. Dorang couple halal. LOL

Bila boleh booking?
Bila2 suka. Kalau takde yang book masa tu kira on je. Kalau ada kitorang kena buat mesyuarat ahli tingkap dengan yang dah book dulu. Bila dua2 ahli tingkap setuju, kita langsung aje lah. Benda baik buat apa tunggu. Gitu.

Cemana nak booking?
RM50/person. Seriousla? Ye. Ini bukan spam. 
Baki daripada harga total bawak ke Korea dalam Korean won (boleh jimat lagi if pandai cari money exchanger yang murah pehhh dah murah tambah lagi murah. *two thumbs up*)

Bila paling lewat nak booking?
Seeloknya sebulan sebelum (kecuali group kak kiah sekampung nak naik bas keliling Korea). Pasai pa plak Kak Kiah sekampung nak naik bas keliling Korea terkecuali? Sebab bas tu bukan kampeni abah cheq Kak Kiah oiii. So, geng Kak Kiah mohon confirmkan paling lewat 2 bulan sebelum. Tapi kot ada last minute nak berjalan baru tau KimFadtourguide ni wujud, apa salahnya kalo takde yang booking tarikh sama.

Nak berkampung lagi lama kat sini?
Tambah je RM200 sehari.

Nak enjoy sampai muntah hijau kat Everland boleh?
Boleh, tiket masuk sdn. bhd.

Nak tambah tempat2 lain.
Janji tak lebih bajet yang dah ditetapkan, boleh sangat. 


OK. Cukup tak setakat ni?
Kitorang buat servis ni takdelah nak bisnes ye ye. Untuk side income je sementara belajar kat sini maklumlah study sdn bhd JPA MARA PAMA tak sponsor (living cost boleh buat kami menangis di bucu katil). Samping samping buat kerja ni, boleh mengeratkan silaturrahim insyaallah.

Apa lagi? Lekaih.

No comments:

Post a Comment