Wednesday, 8 July 2015

Raya Dengan Kami

Assalamualaikum. 
Hellooooo!

Pejam celik pejam celik dah masuk fasa 10 Ramadhan terakhir. Sobs sobs. Ingatkan raya je sedih tak dapat balik kampung, bulan puasa tak balik lagi sakit woo. *nyanyi lagu sakitnya tuh disini* XD
Alang-alang tak dapat balik tu, KimFad nak bagitau yang KimFad bukak trip untuk sesiapa nak beraya kat Seoul. 


Mai lah join kami. :D

Raya 2014.


Tarikh free sekarang ~ 22hb Julai.

We're free until 22nd July! So if you wanna celebrate Eid here in Seoul, Korea, just contact us through email : kimfadtravelmate@yahoo.com

Also, if you wanna join these JOINED TRIPS 2015, please contact the number in this picture.

Selain daripada inquiry ni, jangan marah haaa kalau takde yang balas.


Tarikh selain yang ini pun boleh kalau tak kisah bukan kami yang guide. Segala ground & arrangements akan dibuat oleh KimFad. Hanya guide saja kenalan Fad yang dah belajar di Seoul lebih kurang 4 tahun. Yang penting, hanya untuk tahun 2015 sahaja. 

Tahun 2016 tunggu Fad announce lagi ok!
Thank you!! ^_^